SEE YOU IN 2023 ! Freddyfiles postponed to 2023

24/12/2021, Ninove

Here we are again, on a cold day with a chilling decision, Freddyfiles Ninove will not take place in 2022. I took this decision together with the safety board and politicians, that just as us, do not know where it is going with this new omicron variant in the nearby future… A Freddyfiles without restrictions would not have been possible in Ninove mid march 2022 …

With the complete Freddyfiles team we are still enthousiastic for realising a beautifull and nice event in 2023. We will communicate a correct date later.

Ffred

24/12/2021, Ninove

Hier zijn we weer, op een winterse dag met een koude beslissing … Freddyfiles Kevertreffen zal ook in 2022 niet kunnen doorgaan. Ik nam deze beslissing in overleg mt de veiligheidscel en politiek, die net zoals wij helemaal niet weten waar het naartoe gaat met de omicron variant in de nabije toekomst … Het ziet er dus logischerwijs niet naar uit dat een Freddyfiles op een normale manier zonder restricties zowiezo niet haalbaar ging zijn in Ninove, midden maart 2022 …

Met ons Freddyfiles team, hebben we nog altijd zin om een mooie volgende editie uit te bouwen in 2023. Een nieuwe en juiste datum zal later gecommuniceerd worden.

Ffred

24/12/2021, Ninove

Nous voilà, une fois de plus, par une froide journée d’hiver devant une décision glaçante, le Freddyfiles de Ninove n’aura pas lieu l’an prochain. J’ai du prendre cette triste décision avec le conseil de sécurité et les politiciens de la ville qui, tout comme nous, sont dans l’incertitude par rapport à ce nouveau variant omicron… Un Freddyfiles sans restrictions n’aurait pas été possible à Ninove en mars 2022…

Avec toute l’équipe de Freddyfiles, nous mettrons toujours notre enthousiastes à réaliser un bel événement en 2023. Nous vous communiquerons une date une date correcte plus tard dans l’année.

Ffred

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close