CANCELLED

Following a communal decrete we are obliged to cancel the freddyfiles meeting of this sunday 15/03/2020. We will do our best to change the date to a later date still to be determined. We thank you for your understanding.

Gevolg gevend aan een gemeentelijk besluit moeten we tot onze grote spijt het event van zondag 15/03/2020 annuleren. We gaan ons best doen om het event nadien te laten doorgaan op een nader te bepalen datum. We danken u voor uw begrip.

Suite à une directive communale concernant le Coronavirus, nous sommes malheureusement contraint d’annuler le meeting de ce weekend. Le Meeting de Ninove sera reporté à une date ultérieure. Nous vous remercions pour votre compréhension à tous et toutes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close